top of page
Zoeken

Verhuur info: nieuw in verhuur bij EURO EVENTS

Outdoor ledprojector Briteq BT Aculite IP

Euro Events is een professional in Schelle op het vlak van het verhuren van licht-, geluids- en video-installaties voor evenementen. Met onze apparatuur brengen we ieder bedrijfsfeest of event tot een hoger niveau. Maak nu kennis met de nieuwste aanwinst in ons aanbod: de Briteq BT Acculite IP. Dit is een outdoor ledprojector die u meer opties biedt tijdens het hosten van uw evenement.
Waarvoor kan de Briteq BT Acculite IP gebruikt worden?

De weerbestendige outdoor ledprojector is de ideale oplossing voor wie een lichtinstallatie zoekt voor tuinfeestjes, het verlichten van opritten en planten en meer. Door de zes verschillende ledlampen in te stellen, schept u met behulp van verschillende kleurcombinaties de sfeer die u zelf voor ogen hebt.


Hoe werkt de Briteq BT Acculite IP outdoor ledprojector?

De Briteq BT Acculite IP is een ledspot die is uitgerust met 6 leds van 10 watt elk, waardoor er verschillende kleurencombinaties kunnen worden gecreëerd op uw tuinfeest. Deze kunnen tevens worden gesynchroniseerd met muziek. De leds projecteren in een stralingshoek van 22 graden, maar dit kan worden vergroot tot 40 graden. Omdat de ledprojector weerbestendig is, kan deze buiten worden gebruikt in de tuin, op de oprit en meer. Geen gedoe met verlengsnoeren en dergelijke, want de projector is voorzien van een interne accu en draadloze DMX waardoor deze tot 10 uur autonoom kan werken. De accu van de projector is eenvoudig op te laden door deze op netstroom aan te sluiten.


Kosten van de Briteq BT Acculite IP

Hebt u interesse om deze outdoor ledprojector te huren voor uw volgende feestje of bedrijfsevent? Dat kan! De Briteq BT Acculite IP kan worden gehuurd voor 20 euro per stuk (excl. btw). Voor het huren van dit apparaat gelden dezelfde voorwaarden als bij onze andere toestellen en installaties.


Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het reserveren van een outdoor ledprojector.

0 opmerkingen

Kommentare


bottom of page