top of page
Zoeken

Professionele productie van je evenement A tot Z

Alles voor een totaalervaring op jouw event

Geen geslaagd event waarin je je publiek meesleept zonder een weldoordachte productie. Als het geluid en de belichting bijvoorbeeld niet goed zitten, heeft dat een impact op je hele evenement. Moeite om die uit handen te geven? Dat hoeft niet als je de juiste partner onder de arm neemt. Besteed de productie van je event met een gerust hart uit aan Euro Events: wij zorgen voor een professionele voorbereiding en uitgekiende uitvoering van elk evenement, inclusief productie en begeleiding. Het mooiste bewijs hebben we geleverd op bekende events als Rupelrock.Euro Events zet events in vuur en vlam!

Een party, live concert, festival, beurs, theatervoorstelling, privéfeest of ander event in het vooruitzicht? Voor de technische uitvoering van je productie kan je zorgeloos een beroep doen op de diensten van Euro Events. Voor elk project of event voorzien wij de opvolging en technische ondersteuning van A tot Z. Dat mag je heel letterlijk nemen: van de eerste verkennende gesprekken en het formuleren van een voorstel en prijsofferte tot de voorbereiding en uitvoering van het project, de technische ondersteuning tijdens de productie en de nabespreking achteraf.


Waarom Euro Events?

  • Met reeds meer dan 25 jaar ervaring in de eventsector brengen we elke productie tot een goed einde

  • We beschikken over een eigen stock aan professioneel geluids- en lichtmateriaal, video, podia en ander materiaal

  • Ervaren techniekers, flexibele aanpak

Neem gerust contact met ons op indien je advies wenst voor jouw technische productie. Uiteraard kan je ook nog steeds bij ons terecht voor losse verhuur van materiaal!

Mail of bel voor een afspraak om jouw productie persoonlijk te bespreken!

0 opmerkingen

Comments


bottom of page