top of page
Zoeken

Op zoek naar verhuur van professionele geluidsinstallaties?

Ervaar een nieuwe dimensie met de professionele CDJ-3000 dj-multiplayer van Pioneer

Een Pioneer mediaplayer huren? De CDJ zorgt voor een next level dj-ervaring! Een CDJ aangestuurd door de MPU (microprocessing unit), dat is een primeur voor Pioneer. Hierin verschilt deze meest geavanceerde professionele CDJ-3000 dj-multiplayer, speciaal ontworpen voor professionele dj’s, van zijn voorgangers. Met een soepele, krachtige, stabiele en betrouwbare performance en innovatieve functies zoals de Touch Preview en Key Sync biedt de CDJ een vloeiende dj-ervaring. Verder is deze multiplayer uitgerust met een geavanceerde audioweergave, nieuwe en verbeterde touchscreen, geoptimaliseerde lay-out en Jog Wheel, Pro DJ Link met Gigabit Ethernet, 8 Hots Cue knoppen en een speciale Beat Jump knop. U kunt bij EURO Events Rent al een Pioneer mediaplayer huren vanaf 80,00 EUR (excl. 21 % btw). Ontdek al onze huurprijzen.


EURO Events Rent - Professionele geluidsinstallaties

De all-in-one FLEX6 luidspreker

Waarom verschillende soorten luidsprekers huren als u voor alle doeleinden slechts één enkele luidspreker kunt inzetten? Huur de multifunctionele AED FLEX6 luidspreker: het enige professionele all-in-one audioproduct, wereldwijd verkrijgbaar en inzetbaar voor een breed arsenaal aan toepassingen. Zo laat deze 1300W RMS actieve luidspreker van zich horen in de meest uiteenlopende opstellingen: op een paal, in subtop combinatie, in een kolom array, line array, enz. De FLEX6 is als multifunctionele actieve lijnbronluidspreker dan ook het meest efficiënte en veelzijdige audioproduct om alles uit uw investering te halen.

U kunt bij EURO Events Rent al AED Audio FLEX6 huren vanaf 40,00 EUR (excl. 21 % btw). Ontdek al onze huurprijzen.


De SOLID15 powered low cabinet of subwoofer

Ook de compacte, single 15 inch, 1.800W RMS low cabinet of SOLID15 subwoofer blinkt uit in zijn allround prestaties en is multi-inzetbaar in heel wat scenario’s en configuraties. Zo kan de SOLID15 in een handomdraai standalone, gevlogen of gestapeld opgesteld worden. De front-loaded subwoofer geeft u de extra punch die u nodig hebt!

U kunt bij EURO Events Rent al een AED SOLID15 huren vanaf 40,00 EUR (excl. 21 % btw). Ontdek al onze huurprijzen.


De SOLID28 powered subwoofer

De actieve SOLID28 in combinatie met de SOLID15 in low en de FLEX6 biedt u ongekende mogelijkheden. Deze dubbele 18 inch band pass powered subwoofer met een 3.000W RMS robuuste versterkermodule biedt u een massieve output van 137 max SPL! Met een frequentierespons van 25 Hz tot 150 Hz is deze subwoofer in staat om extreem diep te gaan en u buitengewoon lage frequenties te geven.

U kunt bij EURO Events Rent al een AED SOLID28 huren vanaf 55,00 EUR (excl. 21 % btw). Ontdek al onze huurprijzen. Een AED Audio system huren, Pioneer mengpaneel huren of Pioneer mediaplayer huren bij EURO Events Rent? Bekijk al de huurprijzen van onze professionele geluidsinstallaties of neem meteen contact op voor meer informatie!

0 opmerkingen

Komentáře


bottom of page