top of page
Zoeken

Ontdek het AED Audio Product assortiment

Geen evenement zonder een professionele geluidsinstallatie

Iedereen die al ooit een evenement heeft georganiseerd of aanwezig is geweest op een bedrijfsfeest of foodtruckfestival is het er over eens: een geslaagd evenement kan niet zonder een professionele geluidsinstallatie, of het nu is voor de muziek of voor het hosten van een wedstrijd. Daarom richtte AED Group een wereldwijd nieuw audiomerk op, AED Audio, met producten voor verhuur- en installatiebedrijven die bekend staan als kwalitatief en professioneel.


AED Audio Product assortiment

Waarom AED Audio een uitstekende reputatie geniet

AED Group is al sinds de jaren 80 een grote naam in de audiovisuele sector. Het begrijpt de markt dus ook uitstekend en snapte de nood aan degelijk en professioneel audiomateriaal voor professionals. De vraag naar deze geluidsinstallaties kwam dus vooral van professionals, waardoor AED Group werd uitgedaagd om kwalitatieve producten op de markt te brengen.


FLEX en SOLID

Aanvankelijk bracht AED Group de FLEX 6 luidspreker op de markt, die meteen uitblonk door zijn multi-inzetbaarheid. De luidsprekers zijn aldus niet alleen op veel manieren in te zetten, maar bieden ook heel wat extra geluidsopties. Een ander voordeel is dat verhuurbedrijven de hele geluidsinstallatie kunnen laten draaien op één systeem. Daarnaast bevat het assortiment ook de SOLID15 en SOLID28 subwoofer. Deze kunnen op zichzelf gebruikt worden of gestapeld.


Geluidsinstallatie huren in Antwerpen

Tal van verhuurbedrijven bieden nu ook de geluidsinstallaties aan van AED Audio. Ook Euro Events laat professionals en particulieren toe om een muziekinstallatie te huren in Schelle. Als gereputeerde partner in de evenementensector bieden we onze klanten uitsluitend kwalitatieve evenementbenodigdheden. Daar horen de multifunctionele muziek- en geluidsinstallaties van AED Audio uiteraard bij. Ons team verhuurt niet alleen de geluidsinstallatie, maar kan u ook bijstaan met de levering en de installatie ervan. Zo wordt uw evenement gegarandeerd een succes!

Bent u op zoek naar een verhuur- en installatiebedrijf van geluidsinstallaties? Vraag dan om meer info bij Euro Events in Schelle.

0 opmerkingen

Comments


bottom of page