top of page
Zoeken

HOE WERKT UVC DESINFECTERING?

De toestellen van uvc luchtontsmetting gaan de strijd aan met bacteriën en virussen als COVID-19 zonder gebruik van schadelijke producten. Vraag meer info.


EFFECTIEVE LUCHTONTSMETTING ZONDER GEBRUIK VAN SCHADELIJKE PRODUCTEN


LUXIBEL VIRUSPREVENTIE DOOR UVC LUCHTONTSMETTING, HOE WERKT HET?


Als er iets is dat we de laatste jaren zouden moeten hebben geleerd, is dat we het gevaar van bacteriën, schimmels en virussen niet mogen onderschatten. Maar hoe verdedigt u zich tegen iets dat met het blote oog niet eens zichtbaar is? De oplossing: met uvc licht. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat ultraviolet c licht, ofwel uvc licht, een effectief desinfectiemiddel is voor de zuivering van lucht, vloeistoffen en allerhande oppervlakken. In tegenstelling tot veel andere producten is het licht onschadelijk voor de mens. Wat het wel doet, is doordringen tot in de cel van de micro-organismen en daar het DNA vernietigen zodat het zich niet meer kan reproduceren. Er blijft ook geen enkel residu achter, waardoor het volledig onschadelijk is voor de mens. Ultraviolet licht komt ook in de natuur voor in de vorm van zonlicht. Daar heeft uv-licht wel een schadelijke werking op onze gezondheid. Zo kan te lange blootstelling aan uv-licht huidirritatie of zelfs huidkanker veroorzaken. Maar waarom geldt dit dan voor uvc licht niet? Uv-licht is licht dat een erg kleine golflengte heeft. Dat is meteen ook de reden waarom we het niet kunnen zien met het blote oog. Natuurlijk uvc licht kan schadelijk zijn, maar de toestellen die uvc licht produceren, produceren licht van een nog kleinere golflengte, waardoor het geen schadelijk effect heeft.

VERKOOP EN VERHUUR VAN LUXIBEL DESINFECTERINGSTOESTELLEN


Door de bewezen voordelen van uvc licht kunt u nu ook erg gemakkelijk Luxibel desinfecteringstoestellen kopen of huren. Deze kunnen ingezet worden in openbare gebouwen, horeca, wachtzalen, bedrijven, scholen, et cetera. Wanneer u een toestel zoekt die de lucht ontsmet tegen virussen en bacteriën, dan is de Luxibel B-Air de beste keuze. De lucht wordt gedesinfecteerd door de intensieve bestraling met uvc licht. Tegelijk is het niet schadelijk voor de aanwezige mensen, waardoor u het makkelijk 24/24 kunt gebruiken. Een Luxibel desinfecteringstoestel kopen of huren kan onder meer bij Euro Events. Vraag nu vrijblijvend een offerte of vraag om meer info.

0 opmerkingen

Comments


bottom of page